Over ons

Brandsen Keukens

Brandsen Interbouw bestaat al ruim 130 jaar, is van vader op zoon op zoon overgegaan. Nu bestaat de directie uit twee broers. Is begonnen als timmerbedrijf, werd later een aannemer-timmerbedrijf. Ongeveer 48 jaar geleden, per toeval, met keukens begonnen, wat in de loop der jaren de belangrijkste bedrijfsactiviteit is geworden, vandaar de naam Brandsen Keukens. Van medio 2002 tot op heden zijn wij aangesloten bij de een van europa’s grootste keukeninkooporganisatie MHK Nederland, zodat wij u een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Het timmerbedrijf is begonnen in een werkplaats in de Havenstraat te Woerden, deze werkplaats is tot op heden nog altijd bij ons in gebruik als werkplaats annex opslagruimte.De keukenactiviteiten zijn begonnen in een kleine showroom van ± 40 m2 toen ook al in de Rijnstraat.

In 1981/1982 heeft ons toenmalige aannemersbedrijf ons huidige bedrijfspand, Rijnstraat 32-34, in eigen beheer gerestaureerd, waarvoor het zelfs, als eerste, een oorkonde van de Hugo Kotenstein Stichting heeft ontvangen. Na restauratie is op de begane grond de nieuwe showroom geopend. Begin 1994 is de toonzaal nog wat vergroot door een opslagruimte bij de showroom te trekken.

Keukenshowroom Woerden

Showroom : Rijnstraat 32-34, 3441 BV Woerden