Werkbladen

Brandsen Keukens levert werkbladen in diverse materialen, zoals Toplaminaat, TopCore, Fenix, Composiet en Graniet. In verschillende kleuren met randafwerking en spoelbak(ken) naar keuze.

Voor meer informatie over de diverse werkblad materialen kijkt u eens bij :

Dekker-logo

Voor meer informatie betreffende spoelbakken kunt u kijken bij :

Dekker-logo                logo_franke                logo-reginox

Tegenwoordig is er voor afwerking van de achterwand van de keuken ook meer keus dan alleen tegels, niet alleen heeft u daarin keuze uit de diverse werkbladmaterialen zoals Toplaminaat, TopCore, Fenix, Composiet, Roestvrijstaal en Graniet maar ook uit glas, let er op bij het maken van uw keuze dat niet elk materiaal geschikt is om direct achter een gaskookplaat te plaatsen omdat ze niet hittebestendig zijn, hier zijn eventueel wel backboard-savers voor leverbaar.

Ook een mogelijkheid zijn de 3 mm dikke hoogwaardige aluminium plaatmateriaal waarop de unieke “teflon” fijnstructuur is aangebracht, de  keukenachterwanden van Bokmerk, leverbaar in zeer veel kleuren. De keukenachterwanden zijn uit een stuk toepasbaar, leverbaar tot een maximale maat van 400×165 cm waarin eventueel verschillende hoogtes zijn toegepast. Deze achterwanden zijn hitte bestendig, kras en slagvast, anti-bacterieel, vingerafdrukbestendig en ook nog makkelijk schoon te maken.

Voor meer informatie betreffende achterwanden kunt u kijken bij :

Dekker-logo            logo-bokmerk